Ausztriai hotelmunkák

Kedves ausztriai Álláskereső, leendő Munkavállaló!

Ezúton üdvözöljük, és  köszönjük, hogy bizalmával megtiszteli a CV Prof Online Karrier Iroda weboldalát.

 

Temesvári Sándor
Temesvári Sándor/ Karrier szaktanácsadás /
Sághi Ildikó
Sághi Ildikó/ Adminisztráció /
Varga Zsuzsanna
Varga Zsuzsanna/ Németnyelvi felkészítés /

A CV Prof 2009-ben Magyarországon az első olyan ötletként jött létre, amellyel egy új fajta álláskeresési formát hoztunk létre az ausztriai hotel és éttermi munkák eléréséhez. Ötletünkkel forradalmasítottuk az álláskeresést egy olyan lehetőséggel amelynek segítségével akár 2-3 nap alatt munkába fog állni egy ausztriai hotelben, vendéglátó egységben!

Csapatunk minden tagja dolgozott már a külföldi hotel munkákban, amelynek során megszerzett majd 30 évnyi tapasztaltunkkal segítjük Önt!
Külföldi hotelmunkáink után dolgoztunk többek között a Vodafone németországi ügyfélszolgálatánál, magyarországi és ausztriai munkaközvetítői irodáknál, ahol 7 év alatt megtanultuk az önéletrajz, bemutatkozó levél írás fortélyait, és nem utolsó sorban kiismertük az ausztriai munkaadói gondolkodásmódot!

A CV Prof tevékenységének megkezdését követően munkatársaink kapcsolatainak köszönhetően több évig dolgoztunk együtt az ausztriai karintiai munkaügyi hivatallal (AMS), akik többször fordultak hozzánk partnereik részére a szükséges munkaerő megszerzése miatt. Gyümölcsöző együttműködésünk partnerünk nyugdíjazásával megszakadt, de az évek során kiépített nagyszámú munkaadói kapcsolatrendszerünknek köszönhetően működésünk továbbra is virágzik és a hozzánk forduló álláskeresőknek akár 2-3 nap alatti munkába állással tudunk segíteni!

AZ AUSZTRIAI MUNKA NAGY ELŐNYE…
Ami nagyon fontos a külföldi hotel munkáknál, hogy a szállást és az ellátást általában ingyen adják a munkaadók! Így a teljes fizetésünk megmarad! A fizetés mellé borravalót is kapunk, amit vagy a vendégek személyesen adnak át, hagynak ott, vagy a közösbe bedobottból osszák szét havonta vagy a szezon végén! Az utóbbi esetben így azok is kapnak borravalót, akik munkakörükből kifolyólag nincsenek kapcsolatban a vendégekkel! Ilyenek pl a konyhai dolgozók, szakácsok, konyhai kisegítők, mosogatók.

Ne felejtsük el, hogy csodaszép környezetben dolgozunk majd, amiért a vendégek sok pénzt fizetnek, hogy ott lehessenek! A környezetet szabadidőnkben mi magunk ugyanúgy kiélvezzük! A sportolásra ugyanúgy lehetőségünk lesz majd, amelyeket sok hotel a dolgozóinak pl. kedvezményes síbérlettel is biztosít! Mindemellett a hotel által a vendégek reészére nyújtott szolgáltatásokat, mint pl.: uszoda, wellness, fitneszterem használatát a dolgozóknak ingyenesen biztosítja! Tehát! A jelszó! Dolgozzon ott, ahol más pihen és élvezze ugyanazt ingyen szabadidejében!

GYORS ÉS BIZTOS ÁLLÁSKERESÉS EGYEDÜL, PÁRBAN, HÁZI KEDVENCCEL 2009 ÓTA  A SZEZON KÖZEPÉN IS…
Ha Ön nem az interneten meghirdetett állásokra szeretne jelentkezni, hanem egy jóval nagyobb és szélesebb munkaadói körben keresne munkát és nem akar versenyezni a neten látott állásokra jelentkezők nagy tömegével, akkor úgy iPAK álláskeresési rendszerünket javasoljuk Önnek is. Ezzel az álláskeresési rendszerrel már 2009 óta bizonyítjuk, hogy a szezonok közben és azok végén is munkába lehet állni! 2009 óta már több mint 2000 sikeresen elhelyezkedett 18 és 65 év közötti egyedüli és páros Álláskeresővel büszkélkedhetünk, akiknek több esetben 1-2 cicával, kiskutyákkal és még egy kis házi nyuszival,  is sikerült akár 2-3 nap alatt munkába állniuk!

Fontos tudnia!, hogy iPAK álláskeresési rendszerünk nem munkaközvetítés, hiszen mi magunk nem vagyunk kapcsolatban a munkaadókkal! DE! Internetes applikációnkkal sikerült megoldanunk azt, hogy Önnek közvetlen kapcsolata legyen velük!

A CV Prof iPAK álláskeresési rendszerével a világ legfrissebb állásajánlatait fogja megkapni, amelyeket sok esetben meg sem hirdetnek a munkaadók! Állásajánlataikat Önnek küldik névre szólóan az Ön e-mail címedre és Önt hívják telefonon, mert már holnapra szükségük van Önre!

iPAK álláskeresési rendszerünkkel a teljes álláskeresési folyamat az Ön kezében van! Ön fog kommunikálni a munkaadókkal, Ön irányítja az álláskeresést, válasz majd a munkalehetőségek közül, és akár a,b,c kezdésű munkahelyeket is fel tud építeni magának arra az esetre, hogy biztonságban legyen, arra az esetre, ha az elsőre jónak tűnő kiválasztott helyen mégsem tetszene valami!

Az álláskeresési folyamat és a munkába állást követően is majd 30 évnyi ausztriai munkatapasztalattal, és 7 évnyi karrier szaktanácsadói tapasztalattal segítünk Önt!

ÁLLÁSKERESÉS RÉGIÓKBAN…
Fontos tudnia, hogy rendszerünkben minden ausztriai régió benne van, így mindenhova kiküldjük pályázati anyagát! Oda is ahova Ön szeretné!

ÉLŐBEN MEGNÉZHETI ÁLLÁSKERESÉSI RENDSZERÜNKET…
Semmit sem rejtünk el Ön elől! Nézze meg egy álláskeresőnk téli szezon végi pályáztatásának videóját és olvassa el szolgáltatásunk részletes menetét 17 pontban, tartalmát a linkre kattintva http://www.cvprof.hu/gyors-es-biztos-ausztriai-nemetorszagi-es-svajci-hotel-munka/

NÉMET NYELVTUDÁS KÉRDÉSE…
Ne nem kell aggódnia ha Ön nem vagy csak keveset beszéli a német nyelvet! Problémájában 2 fajta megoldással tudunk segítségére lenni, hogy ezt a terhet levegyük a válláról!

VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!
Tevékenységünket az évek alatt többen is próbálják lemásolni, utánozni! Megtévesztően próbálnak ránk hasonlítani és az általunk az évek alatt kiépített úton járva, próbálnak az Ön bizalmába férkőzni! Hozzánk hasonlatos képi elemeik, szövegezéseik, megfogalmazásaik, működési elvük mind UTÁNZAT, amely MEGTÉVESZTIK AZ OLVASÓT, és sokan jelzik, hogy azt hiszik a CV Prof oldalán járnak! Legyen résen és válassza Ön is a legelsőt, a legprofibbat és a leggyorsabbat, hiszen ebből csak 1 van! Olvassa el, hogyan szűrheti ki a hamis képet mutató irodákat:

© 2024 CV Prof Pályáztató rendszer.